Krenite na besplatno putovanje

Besplatno putujte u društvu sa vašim prijateljima! Na raspolaganju su vam dve opcije za besplatna putovanja: ili okupite 10 prijatelja koji će sa vama krenuti na određeni izlet, aktivnost, putovanje ili postanite naš affiliate partner, promovišite ture iz naše ponude i ostvarite provizije koje možete iskoristiti za svoja buduća putovanja.

Istraživanje uloge dijaspore u razvoju turizma u Srbiji i mogućnosti doprinosa promociji Srbije na turističkom tržištu

Prema nekim istraživanjima izvan Srbije živi barem isto toliko Srba kao u Srbiji, ako ne i više. Neki su otišli u prvom talasu emigracije još u prvoj polovini 20. veka, drugi - posle Drugog svetskog rata, a neki nedavno. Veliki broj njih povremeno dolazi u Srbiju u posetu rodbini i prijateljima i tada mnogi od njih posećuju naše banje, borave u planinskim centrima, obilaze turističke destinacije. Nažalost, statistika ih ne beleži, jer u hotelima na osnovu podataka iz pasoša oni bivaju zabeleženi ili kao domaći gosti ili kao stranci. 

Poziv za organizatore konkurs 2022

Osnovni cilj konkursa je da se poveća broj turista na destinacijama u okruženju, objedini turistička ponuda na destinacijama u Srbiji i regionu i omogući online rezervisanje i veća vidljivost ponude.

Search tours

Find your dream tour today!