Ana Kostadinović kreće na Najlepši posao u Srbiji

Najlepši posao u Srbiji, da tri meseca putuje po našoj zemlji i o tom putu izveštava na društvenim mrežama, dobila je Ana Kostadinović iz Beograda, apsolvent novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Time je završen konkurs - koji je Serbian Adventures objavio u saradnji sa organizatorima tura po Srbiji – a od 25. maja počinje avantura, Anino tromesečno putovanje po najlepšim mestima naše zemlje.

Završen konkurs za najlepši posao u Srbiji

U ponoć 23. aprila završen je konkurs za najlepši posao u Srbiji na sajtu SerbianAdventures.com. Tačno 143 građana Srbije odgovorilo je na naš poziv ispunjavajući nimalo lake zahteve, a sa željom da tri meseca putuju po Srbiji i o tome izveštavaju preko društvenih mreža.

Tražite posao iz snova?

Tražimo radnika - putnika - koji bi tri meseca otkrivao lepote po Srbiji i delio svoja iskustva i doživljaje preko društvenih mreža, za platu od 1000 eur i plaćenim troškovima. Konkurs je otvoren do 23. aprila u ponoć. Podelite vest!

Izabrani najbolji programi za odmor u Srbiji

Na konkursu "5 idealnih dana za odmor u Srbiji" izabrani najlepši turistički programi za odmor u Srbiji. Na ovaj način smo obogatili turističku ponudu Srbije i doprineli razvoju njenih turističkih proizvoda. Uz vaučere koje izdaje Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije, neki od ovih programa koštaju od 1000 din!

Najprodavaniji izleti u Srbiji u 2017. godini

2017.g ostaje upamćena kao godina sa najvećim brojem online rezervisanih izleta po Srbiji. Preko našeg sajta rezervisano je preko 5000 rezervacija. Pogledajte koje su ture bile najtraženije i kakvi su trendovi u putovanjima po Srbiji.

Pronađi ture

Pronađite svoju željenu turu!